930×122 CAPRA 5

furtună

ALERTĂ METEO: PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI VIJELII

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță instabilitate atmosferică accentuată.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, de mâine, 10 mai, de la ora 15, până luni, 11 mai, la ora 15.

Potrivit ANM, din după-amiaza zilei de duminică, 10 mai, şi până în partea a doua a zilei de luni, 11 mai, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta la munte, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Vor fi ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 30-40 l/mp, în special în zonele montane, în Oltenia şi Transilvania.

Amintim că în dimineața zilei de joi, 7 mai, în Pitești a fost furtună. Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/masina-avariata-de-un-copac-pitesti-alti-15-pomi-au-fost-smulsi-din-radacini/.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90