EcoMoto 930×122

cod galben

ALERTĂ METEO: RAFALE PUTERNICE ÎN ARGEȘ

Un cod galben a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie, cod care vizează și extremitatea nordică, montană, a județului Argeș.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit meteorologilor, mâine, 28 decembrie 2017, între orele 2 și 22, se vor semnala intensificări ale vântului.

În cursul nopții de miercuri spre joi (27/28 decembrie) vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Occidentali, iar din dimineața zilei de joi (28 decembrie) și în Banat și local în Crișana.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

În județele Caraș-Severin, Timiș și Arad vor fi rafale de 55…75 de km/h, la munte de peste 80 de km/h și temporar, pe crestele cele mai înalte ale Carpaților Meridionali, de 90…100 de km/h.

Local și temporar vântul va avea intensificări și în regiunile estice, sud-estice și nord-vestice, cu viteze care se vor situa în general între 50 și 55 de km/h.

Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitații mixte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90