930×122 CAPRA 5

alexandru arșinel

ALEXANDRU ARȘINEL, DE URGENȚĂ LA SPITAL

UPDATE: Şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, declară pentru Mediafax că o ambulanță l-a transportat pe Alexandru Arșinel la spital, actorul acuzând „o durere toracică nespecifică”: „L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar.”

Citiți și: Doliu uriaș! A murit Alexandru Arșinel!

Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 78 de ani, a fost transportat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență (Municipal) din București, potrivit adevărul.ro.

Conform sursei citate, Arșinel este supus la această oră unor investigații medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Nu se cunoaște oficial cauza, dar, precizează sursa, se pare că actorul a acuzat dureri toracice.

Citiți și: A MURIT STELA POPESCU

Marele actor de comedie a suferit anul trecut cinci operaţii la coloană, după ce în 2013 a suferit un transplant de rinichi, scrie adevărul.ro.

Alexandru Arșinel a fost profund marcat de moartea Stelei Popescu, prietena și partenera sa de scenă, dar și de decesul Cristinei Stamate. Ambele au fost actrițe la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, teatru al cărui director este Alexandru Arșinel.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90