930 x122 grota rece

obuz

Alo, Politia? Aici Armata! La noi se fura!

Pitesti. 24 iunie. 2010.
Parchetul Militar Bucuresti a fost sesizat in urma cu o saptamana de faptul ca in curtea subunitatii militare de la Valea Ursului au dat iama hotii. Cine sunt ei, ce au furat si care le erau intentiile, sunt subiecte pe care Politia Nationala, Politia Militara si Parchetul Militar au incercat sa le rezolve departe de ochii presei, intr-un secret total.

Din fericire pentru armata romana infractorii, neprinsi inca, s-au dovedit a fi doar niste hoti de fier vechi, care au atentat nu la depozitul de munitie ci au furat mai multe tuburi provenite de la obuzele trase.
In timpul rondului, o santinela de la postul de observatie care avea in paza un anumit perimetru din cadrul subunitatii a sesizat miscare in zona gardului. Dupa somatia de rigoare militarul din post a observat trei persoane care in loc sa se conformeze somatiei, riscand chiar sa fie impuscati, au sarit gardul si au disparut in noapte. Imediat militarul din postul de paza a dat alarma solicitand si spijinul politiei prin telefonul de urgenta 112. In scurt timp, perimetrul respectiv a fost impanzit atat de militari, cat si de politisti. Dupa o noapte de cercetari, mergand pe urmele hotilor, politistii au descoperit pe un teren agricol din apropierea unitatii, cultivat cu porumb, cateva tuburi de obuze pierdute ori uitate de hoti. Se presupune ca hotii care cunosteau bine zona nu se aflau la prima isprava de acest fel, insa spre ghinionul lor, de adata aceasta au dat peste o santinela care nu a dormit in post. “Camasile” metalice ale obuzelor reprezentau o atractie deosebita pentru hotii de fier vechi, care cu siguranta au dus multe asemenea obiecte militare rezultate in nurma tragerilor la centrele de colectare din Bascov, aflate nu departe de subunitatea militara.{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3