930×122 POSADA 5

maidanezi

ALO, PRIMĂRIA? HAITĂ DE CÂINI PE „MIRCEA ELIADE”!

La sfârșitul lunii ianuarie Primăria se lăuda că începând din noiembrie anul trecut și până la data anunțului de pe străzile Piteștiului fuseseră strânși peste 1.100 de maidanezi.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Municipalitatea mai are, însă, mult de lucru. Cititorii ne semnalează că haite de câini fără stăpân există pe mai departe în diferite zone ale orașului. Venim și cu un exemplu. Fotografiile pe care vi le prezentăm au fost făcute în această dimineață în zona străzii „Mircea Eliade”, din cartierul Găvana. Haita de maidanezi este un pericol mai ales pentru copii și bătrâni.

Tot la finele lui ianuarie Primăria informa că va continua colectarea câinilor vagabonzi de pe domeniul public. Așteptăm să o facă și pe strada „Mircea Eliade”.

Citiți și: Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

4 comentarii

 • Roxana spune:

  Javre ce sunteti, cu ce va deranjeaza niste caini? Hai sa ii ia pe toti, sa ii omore, sa ii tina nemancati! Cainii au devenit oameni, iar oamenii au devenit caini. Traim intr-o lume prea trista. ASTA E PREOCUPAREA VOASTRA CEA MAI MARE? CAINII? INTERESATI-VA DE ALTE PROBLEME, CARE SUNT LA NIVEL NATIONAL, CUM AR FI CA O FAMILIE DIN TREI NU ARE CE PUNE PE MASA, CUM CA PENSIILE SI SALARIILE SUNT DERIZORII, CUM CA ALOCATIILE COPIILOR SUNT APROAPE EGALE CU 0, NU CA SUNT CAINI PE STRADA. PROSTILOR! PACAT CA A TRECUT VREMEA, CA ATI MERITA SA SE ARUNCE CU PIETRE IN VOI!

  • vocea strazii spune:

   Daca iti sunt atat de dragi cainii poti sa ii iei acasa nu sa fie lasati liberi pe strazi.Ai fost vreodata atacata de maidanezi? sigur nu .Ocupate draga mea de intretinerea si perpetuarea ca specie a acestor animale dragute nimic de zis dar periculoase pentru om cand sunt lasati liberi.Nu stiu unde ar fi valabil cuvantul „javra”.Asta nu este atitudine.

 • Elena spune:

  In foarte multe zone chiar s-a facut curat. Au disparut haite intregi de caini agresivi din Exercitiu, Garlei (si toata zona Bere), Gavana (poate a mai ramas cate un grup de caini ascuns probabil de vreun locatar precum stimata doamna Roxana), zona Real, Trivale… Sunt zone unde stiu exact situatia. Au existat caini protejati, fie pt. ca nu erau agresivi, fie pt. ca cineva avea o afinitate speciala pt. acel caine. Si eu am gasit cateva nopti la rand, pe scara blocului, o catelusa ascunsa, cu siguranta, de vreun vecin. I-am dat hrana si apa. Era dragalasa si cumintica. Dar in cateva zile a disparut si ea. Asadar lucrurile s-au miscat. Ceea ce nu intelege madame Roxana este ca „alte probleme, la nivel national” nu se vor rezolva si nu se va schimba nimic in bine atata timp cat noi, la nivel de individ, nu schimbam nimic. Ramanem plini de ura si rautate, rontaim o samanta la scara blocului si pozam in victime „la nivel national” si … doar „latram”? Cautam tapi ispasitori si jignim la voia intamplarii? Perfect. Exact de o astfel de viata vom avea parte in continuare…

  • costica spune:

   Daca i-au luat de la bere cine latra pe acolo? Pendiuc?
   Cine vrea caini sa-i ia acasa! N-am nimic cu respectivele animale, dar cred ca e bataie de joc lasarea lor aiurea pe strazi. La noi ca la nimeni: caini comunitari si….oameni ai strazi; daca am aveam macar un piculet de creier…..

Donaris 570×90