EcoMoto 930×122

transfagarasan

Alunecari de teren pe Transfagarasan

In cursul zilei de astazi, Transfagarasanul a fost blocat de o alunecare de teren, la kilometrul 87 plus 700, in dreptul cabanei Cumpana. Echipajele de la Drumuri Nationale si ISU au reusit sa curete un sens de carosabil, pentru a se putea totusi circula si se depun eforturi pentru a elimina si restul de aluviuni si pietris care au alunecat peste drum, de pe versant, ca urmare a ploilor abundente din ultimele zile. In prezent, traficul se deruleaza pe un singur fir, dar reprezentantii Drumurilor Nationale sustin ca drumul va fi redat circulatiei chiar in cursul zilei de astazi.
„Sapte grinzi prefabricate de aparare au cazut cu totul, sub presiunea aluviunilor si a pietrelor. In ultimele zile, pe Transfagarasan au fost conditii meteo foarte nefavorabile, cu furtuni. Inclusiv printenii de sustinere ai grinzilor, incastrati in versant, au fost smulsi. Drumul este afectat pe o lungime de 15 metri, dar am reusit sa curatam o banda, pe o portiune de 2-3 metri latime. In cursul zilei de astazi, circulatia va fi reluata”, ne-a declarat Sebastian Aldea, directorului Directiei Drumuri Nationale Pitesti.   {loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90