930×122 CAPRA 5

AMBASADOR_BRAZILIA_MANGOS

Ambasadorul Braziliei a ajuns în Argeş

Excelenţa Sa Raymundo Santos Rocha Magno, ambasadorul Braziliei în România, a ajuns în urmă cu aproximativ o jumătate de oră în Piteşti. Ambasadorul face o vizită oficială în judeţul nostru la invitaţia prefectului Cristian Soare.

Ambasadorul Braziliei a fost primit la Prefectură de Cristian Soare, de preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, şi de primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

Nicolescu şi Pendiuc i-au făcut ambasadorului o prezentare a judeţul şi a Piteştiului, iar apoi s-a discutat despre oportunităţile de colaborare.  În programul zilei mai figurează o deplasare la Mioveni, inclusiv la uzina „Dacia”.

Cristian Soare ne-a declarat că în octombrie sunt programate alte două vizite. Prima va fi cea a ambasadorului Elveţiei în România (pe 17 octombrie), iar a doua, a ambasadorului Indoneziei (pe 30 octombrie).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90