EcoMoto 930×122

Ambasadorul Mexicului, ,, 360° ’’ la Muzeul Judetean

mm Pitesti. 13 octombrie 2009. Muzeul Judetean.
Muzeul Judetean Arges va gazduieste astazi, la ora 13, vernisajul expozitiei fotografice intitulata ,, 360° ’’, a artistului mexican Rubén Ochoa. Prin intermediul a 36 de fotografii, Rubén Ochoa desfasoara o panorama a vietii cotidiene si a culturii Mexicului, fiecare fotografie fiind insotita de un scurt text descriptiv si anecdotic care face legatura cu urmatoarea fotografie.
Rubén Ochoa a participat la expozitii din Mexic, Statele Unite si Spania, obtinand multe premii nationale si internationale. In iulie 2007, Fundatia Volpe Stessens i-a acordat premiul de fotografie alb – negru, in cadrul concursului ,, Salonul International de Arta – Mercosur”. Expozitia a fost inaugurata in 2005 la Auditorul National din Ciudad de Mexico si a fost vizitata de peste 300 000 de persoane. Sub patronajul Ministerului de Relatii Externe din Mexic, expozitia face un turneu prin diverse orase din Europa si a fost prezentata cu succes in Marea Britanie, Germania, Rusia, Austria, incepand din 2007. Expozitia va fi deschisa in perioada 15 – 28 octombrie 2009 in cadrul Galeriei Nationale de Arta Naiva a Muzeului Judetean Arges, (intrarea prin Bulevardul Eroilor) intre orele 9.00 – 17.00, de miercuri pana duminica. La deschiderea expozitiei la Pitesti va participa si Excelenta Sa Cristina de la Garza, noul ambasador al Mexicului in Romania.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90