930×122 CAPRA 5

flag_of_mexico.svg

Ambasadorul Mexicului vine la Pitesti

Pitesti. 19 mai. 2010.
Ambasadorul Mexicului va veni maine la Pitesti pentru a vizita o impresionanta expozitie de fotografie. Miercuri, 19 mai, Pitestiul va primi vizita ambasadoarei Mexicului in Romania, Excelenta Sa Cristina de la Garza. Ambasadoarea va fi prezenta la vernisajul expozitiei fotografice ,,Peisaje indepartate. Orizonturi ascunse” a arheologului – artist fotograf – Linda Lasky Marcovich.
Vor fi expuse franturi din cultura mexicana, precum si orizonturile ascunse ale podisului mexican, zona maya, locuri si temple in umbra carora oamenii de astazi isi duc existenta cotidiana, intr-o impletire fascinanta de vechi si nou.
Expozitia sub patronajul Ministerului de Relatii Externe din Mexic si Ambasada Mexicului la Bucuresti va fi deschisa in perioada 19 – 30 mai in cadrul Galeriei de Arta Naiva a Muzeului Judetean Arges (intrarea din Bulevardul Eroilor) intre orele 9.00 – 17.00, de marti pana duminica.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3