930×122 POSADA 5

magiun_topoloveni

Amenda pentru Magiunul de Topoloveni

O gramada de produse cu provenienta dubioasa sau pur si simplu expirate zac pe rafturile magazinelor, mai ales ca Pastele este aproape. Totusi, inspectorii pentru protectia consumatorului si-au gasit sa amendeze unul dintre produsele romanesti recunoscute ca brand la nivel european, respectiv Magiunul de Topoloveni, pentru un motiv pueril!

Conform Realitatea.net, inspectorii au aplicat cat se poate de riguros norme de control specifice. Asa au ajuns la concluzia ca Magiunul de Topoloveni are probleme cu…eticheta! Din acest motiv, pentru deficienta semnalata, au fost aplicate si amenzi!

„Prima data am fost amendata in 2009. Nu din cauza calitatii. Atasasem o mica etichetuta pe care aparea  verbul „previne”. Dar verbul fusese folosit in baza unor cercetari. Au amendat hipermarketul in care se gasea magiunul de Topoloveni si au scos produsul temporar de la raft”, a declarat omul de afaceri, Bibiana Stanciulov care se ocupa cu promovarea produsului.

Si a doua amenda a fost tot din cauza etichetei. „N-am avut in acelasi camp vizual mai multe mentiuni, mai multe informatii, dar pe borcanul meu sunt informatii inclusiv pentru bolnavii de diabet. Le multumesc comisarilor de la ANPC, pentru ca acum m-am redresat. Am pus aici frumos pe capac toate etichetele posibile si imposibile”, a completat aceasta.

In multe alte situatii, insa, inspectorii inchid ochii la multe nereguli. De ce oare?

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA