SMART KIDS 930X122

depozitelor

AMENDATE ÎN PITEȘTI PENTRU PROSTITUȚIE

Trei prostituate au fost amendate de polițiștii Secției 2 pe strada Depozitelor din Pitești. Fiecare dintre cele trei a primit o amendă de 500 de lei.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Prostituatele amendate sunt din orașul Mioveni (în vârstă de 24 de ani), din comuna Bradu (de 34 de ani) și din comuna Merișani (de 30 de ani).

După cum ne semnalează și un cititor, marea problemă este că prostituatele nu plătesc amenzile. De ce? Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/tupeu-prostituatele-din-pitesti-sfideaza-amenzile/.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    Acele prostutiate sunt in absolut fiecare zi a anului in acelasi loc de pe strada Depozitelor. Politistii de la sectia 2 au norma lunara de amenda, ca altfel ar trebui amendate zilnic. Dar cum legile sunt prost facute, se tot dau amenzi si nu incaseaza nimeni banii…Cea din Bradu e celebra, s-a mai scris de ea, n-are nicio proprietate pe numele ei, asa ca amenzile curg garla…catre nimeni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3