EcoMoto 930×122

daniell.002

Şampania de la miezul nopţii

Pentru ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ziua alegerilor parlamentare a fost una încărcată şi plină de bucurii. Pentru prima dată, piteşteanul a ajuns deputat, cu un scor zdrobitor, dar a fost nevoit să facă „naveta” Bucureşti – Piteşti în aceeaşi zi de mai multe ori.

Ministrul a fost de dimineaţă până spre ora 19 la Piteşti, a plecat apoi la Bucureşti pentru a fi alături de Crin Antonescu la anunţarea rezultatelor de la exit-poll-uri, după care a dat iarăşi fuga la Piteşti unde la miezul nopţii a dorit să aibă o întâlnire cu presa şi cu echipa sa de campanie, dar şi cu ceilalţi candidaţi ai USL care au reuşită să închidă colegiile în municipiul reşedinţă de judeţ.

Alături de primarul Tudor Pendiuc şi de Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, Daniel Constantin a susţinut şi o scurtă conferinţă de presă. „Am obţinut un procent foarte mare la care nu mă aşteptam. Acest vot mă responsabilizează şi mă „leagă” şi mai mult de acest oraş în care am crescut.

De mâine începe greul, pentru că 2013 va fi un an dificil din punct de vedere economic. Există însă soluţii pentru a le oferi românilor un trai mai bun.

Le mulţumesc domnilor Tudor Pendiuc, Constantin Nicolescu şi Cornel Lazăr pentru sprijinul acordat”, a spus ministrul, după care întreaga echipă a sărbătorit cu şampanie victoria.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3