930 x122 grota rece

politia

ANCHETĂ FINALIZATĂ ÎN DOSARUL RĂPIRII MINOREI DIN PITEȘTI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările în dosarul penal al răpirii de pe o stradă din Pitești a unei minore în vârstă de 17 ani.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 6 mai 2020, prin constrângere fizică, trei tineri din Râmnicu Vâlcea ar fi urcat minora într-un autoturism, autoturism cu care s-ar fi deplasat apoi pe raza județului Dâmbovița.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Amintim că pe 12 mai unul dintre tineri, de 21 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

AICI, amănunte despre caz și imagini.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3