NOR CURIER 930X122

andreea necula

ANDREEA NECULA, PRIMUL CONTROL DUPĂ TRANSPLANT

După cum v-am informat la timpul respectiv, Andreea Necula, eleva în vârstă de 16 ani de la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti diagnosticată cu Limfom Hodgkin Nodular, o afecţiune gravă a ganglionilor limfatici care îi pune viaţa în pericol, a suferit în noiembrie anul trecut un transplant de celule stem.

Citiți și: Prima operație de transplant de inimă de la un porc la om

La începutul acestei săptămâni, pe 11 ianuarie, adolescenta a mers la primul control medical după transplant. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după cum ne-o spune chiar Andreea Necula. Ea se simte bine și este optimistă. De altfel, nu ne-a fost greu să constatăm, Andreea este o luptătoare, un om puternic și, suntem convinși, va câștiga definitiv și în curând lupta cu boala.

Mai multe despre cazul ei puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/impreuna-pentru-andreea-necula/. (Foto: Facebook Andreea Necula)

Citiți și: ÎMPREUNĂ PENTRU ANDREEA NECULA!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90