Donaris 930 x 122

    Neacsu.si.Ionica.bun

    Andrei a dat undă verde pentru plângerea penală împotriva lui Ionică

    Nu cu mult timp în urmă, vă informam că alesul local al PDL Mariean Neacşu ameninţa că va face plângere împotriva viceprimarului Cornel Ionică (PSD) pentru abuz în funcţie. Este vorba de momentul în care consilierii PDL au părăsit sala de şedinţe a Consiliului Local chiar înainte de Crăciun, nemulţumiţi de modul în care Ionică a condus şedinţa. Mariean Neacşu ne-a declarat că a primit acceptul din partea liderului PDL Argeş Mircea Andrei pentru a depune plângerea, plângere care va fi depusă la organele abilitate pe 1 sau 2 februarie 2012. Plângerea va fi semnată de toţi consilierii PDL.

    „Istoria” confruntărilor dintre Neacşu şi Ionică este destul de lungă. Cândva colegi în PSD, cei doi au ajuns acum să se ia la harţă aproape în fiecare şedinţă a Consiliului Local şi chiar să îşi arunce cuvinte grele.

    Tocmai de aceea este surprinzător cât de bine s-au înţeles cei doi la şedinţa de dezbatere a proiectului de buget al municipiului Piteşti desfăşurată pe 23 ianuarie. Cornel Ionică a început şicanele, afirmând că „Ia spune, Marieane, nu îţi vine să te urci pe pereţi când vezi acţiunile de protest de acum? Nu regreţi că ai plecat din PSD?”.

    Neacşu nu a intrat în jocul lui Ionică, dar a mers apoi lângă viceprimar cu care s-a întreţinut minute bune înainte de dezbaterea bugetului.

    Între cei doi părea că nu mai există divergenţe, dar iată că Neacşu se ţine de cuvânt şi susţine că merge până la capăt cu plângerea la Parchet împotriva lui Cornel Ionică.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3