NOR CURIER 930X122

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

Andrei Gerea, la Roșia Montană

O parte a membrilor comisiei parlamentare înființată special pentru analizarea oportunității deschiderii exploatării de aur din zonă se află astăzi la Roșia Montană.

Printre ei se numără și liberalul Andrei Gerea, singurul parlamentar de Argeș care face parte din comisie, ca vicepreședinte. În urmă cu câteva minute, Gerea și colegii săi de comisie au ajuns cu un microbuz la Roșia Montană, venind de la Alba Iulia. Parlamentarii vor discuta la fața locului cu toate părțile implicate: conducerea companiei care vrea să exploateze, liderii sindicali din minerit, autoritățile locale și reprezentanții organizațiilor neguvernamentale care se opun proiectului.

Amintim că Andrei Gerea, parlamentar PNL al colegiului Pitești Nord, este lider al grupului liberal din Camera Deputaților. Prin vocea președintelui Crin Antonescu, liberalii au anunțat că vor vota în Parlament împotriva proiectului de exploatare a aurului de la Roșia Montană.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90