930×122 CAPRA 5

PenitenciarulColibasi06

Angajaţii Penitenciarului Colibaşi, transportaţi cu… duba!

Ne-au contactat câteva persoane care lucrează la Penitenciarul Colibaşi şi care ne-au reclamat un fapt inedit. Oamenii s-au declarat nemulţumiţi de faptul că în aceste zile angajaţii Penitenciarului (o parte dintre ei) sunt transportaţi la serviciu cu… dube!

Angajaţii sunt deranjaţi de acest lucru, dar reprezentanţii Penitenciarului susţin că situaţia este temporară.

„Da, este adevărat că angajaţii sunt transportaţi cu duba, dar nu este chiar aşa de rău… Este o soluţie de compromis în condiţiile în care autobuzul ni s-a stricat şi este în service. Mai durează câteva zile situaţia, pentru că nu am avut prevedere bugetară pentru repararea maşinii.

De abia în jurul datei de 20 ale lunii se fac transferurile bugetare, aşa că ar trebui să se rezolve totul destul de repede. Se fac demersuri să îl reparăm cât mai repede”, ne-a declarat comisarul şef George Postelnicu, cel care îndeplineşte în aceste zile rolul de comisar şef al Penitenciarului Colibaşi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90