NOR CURIER 930X122

anaf

ANGAJAȚII FISCULUI DIN JUDEȚE PROTESTEAZĂ

Angajații din administrațiile finanțelor publice din județe vor protesta astăzi. O parte vor opri lucrul între orele 11 și 14, iar alții vor picheta în același interval de timp Ministerul Finanțelor și ANAF.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Aurora Negru, liderul sindical al Sed Lex Argeș, precizează pentru ePitești că activitatea cu publicul la ghișeele administrațiilor fiscale din județ nu va fi perturbată de protest, urmând să se asigure lucrul cu contribuabilii.

Protestatarii cer demiterea președintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, pe care îl acuză de comportament abuziv.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Reprezentanţii alianţei Sed Lex spun că preşedintele ANAF se răzbună pe angajaţii din județe care pe 3 noiembrie au oprit lucrul. Ei au reclamat atunci că salariile nu le-au fost majorate, deși ale colegilor lor din Ministerul de Finanţe şi ANAF au crescut printr-o ordonanţă a Guvernului Ponta adoptată pe șest. Ulterior Guvernul a revenit asupra deciziei sale inițiale și a anulat creșterea cu 22% a salariilor angajaților din aparatul central al Fiscului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3