930 x122 grota rece

Angela_Similea

Angela Similea cântă la Piteşti

Pe 27 martie, la Piteşti va avea loc o nouă serie de manifestări dedicate Unirii Basarabiei cu România (eveniment petrecut în 1918). La aceaste manifestări (ediţia a 18-a) s-au anunţat deja nume grele din ţară şi de peste hotare, mai precis din Republica Moldova.

Astfel, vor fi prezenţi la Piteşti academicienii Nicolae Dabija, Mihai Cimpoi (preşedintele Uniunii Scriitorilor din Moldova), dar şi Serafim Urecheanu (preşedintele Curţii de Conturi din Moldova).

Nu vor lipsi Cristofor Aldea Teodorovici (fiul lui Ion şi Doinei Aldea Teodorovici), Eugenia Marin (mama Doinei Aldea Teodorovici), soţia şi copiii poetului Nicolae Vieru, dar şi Mircea Druc, fost prim-ministru al Moldovei.

Din România şi-au anunţat participarea academicianul Eugen Simion, senatorul Ecaterina Andronescu, dar şi Cornel Nistorescu, director Cotidianul.

Un moment important va fi acela în care mai mulţi artişti vor susţine un recital, cele mai importante nume de pe afiş fiind cele ale lui Cristofor Aldea Teodorovici şi al Angelei Similea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90