New Profesional Consult 930 x 122

ursi_la_apa

Animalele de la Zoo ţin dietă cu fructe şi legume!

Animalele de la Grădina Zoologică din Piteşti se străduiesc să treacă peste această perioadă caniculară având o dietă bazată pe consum de legume şi fructe și pe apă din abundenţă, bazinele fiind întotdeauna reumplute la timp. De asemenea, zonele umbroase sunt asigurate la fiecare amplasament.

„Animalele cu blană sunt în special cele care suportă cel mai greu căldura, iar aici mă refer în primul rând la urşi, care beneficiază de bazine mari cu apă pentru a rezista la această vreme extrem de caldă. Este bine că nu am avut probleme cu animalele, pentru că ne ocupăm să aibă parte de tot ceea ce au nevoie!”, ne-a declarat Nuşa Popescu, director la Grădina Zoologică Piteşti.

Amintim că la grupuri de peste 10 persoane biletul de intrare la Grădina Zoologică este de 2 lei. Elevii, studenţii și pensionarii plătesc 3 lei. Intrarea generală este de 5 lei. Copiii cu vârste până la 3 ani beneficiază de gratuitate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3