New Profesional Consult 930 x 122

anm

ANM a emis alertă de ninsori și lapoviță

ANM a emis alertă de ninsori și lapoviță

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. ANM anunță fenomene surprinzătoare

ANM a emis o informare meteo de ninsori și lapoviță la munte, valabilă de miercuri, ora 10.00, până joi, ora 10.00, inclusiv pentru zona de nord a Argeșului, la munte. Vremea se menţine deosebit de rece în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la 0 grade Celsius.

În intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00, la munte, în general la altitudini mai mari de 1.700 de metri, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10…15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0…3 grade Celsius, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Foto descriptiv: digi24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3