930 x122 grota rece

anm

ANM ANUNȚĂ NINSORI ȘI POLEI

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o nouă informare, prin care anunță ninsori, precipitaţii mixte și depuneri de polei.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, de astăzi, de la ora 18, și până mâine, 5 ianuarie, la ora 12.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat aria ninsorilor va fi din nou în extindere şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, iar în Oltenia şi Muntenia stratul de zăpadă nou depus va mai putea atinge pe arii restrânse 10 cm. În Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

Precipitaţiile, în general slabe cantitativ, se vor semnala şi în următoarele zile, dar acestea vor fi mixte, favorizând formarea poleiului, în special în regiunile sudice.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90