930 x122 grota rece

cod galben

ANM ANUNȚĂ RUPERE DE NORI. LOCALITĂȚI ARGEȘENE, SUB AVERTIZARE

UPDATE (ORA 18): Pentru comunele Rucăr și Dâmbovicioara și zona de munte înaltă a județului Argeș (la peste 1.800 de metri altitidine) a intrat în vigoare, cu câteva minute în urmă, o avertizare cod portocaliu de tip nowcasting.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Meteorologii anunță că se vor semnala averse ce vor cumula local 35 l/mp, grindină de mici și posibil medii dimensiuni, intensificări ale vântului, vijelie, descărcări electrice. Codul portocaliu expiră la ora 18:45.

Comunele Rucăr și Dâmbovicioara și zona de munte înaltă a județului Argeș (la peste 1.800 de metri altitidine) vor intra peste puțin timp, la ora 15:20, sub avertizare cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se vor semnala averse care vor cumula local 20…25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

Codul galben va expira la ora 16:30.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90