EcoMoto 930×122

Arges

ANM: FRIG, BRUMĂ, PLOI ȘI NINSORI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, informare în care anunță temperaturi minime negative, brumă, precipitaţii mixte și intensificări ale vântului. Informarea intră în vigoare în noaptea de 18 spre 19 martie, la ora 3, și va expira duminică, 20 martie, la ora 8.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Potrivit ANM, în intervalul menţionat valorile termice vor fi în scădere în majoritatea zonelor, dar în special în jumătatea de nord-est a ţării, acolo unde vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. În noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 martie) se vor înregistra temperaturi preponderent negative. În depresiuni vor fi minime la limita gerului şi pe suprafeţe extinse se va produce brumă.

Se vor semnala precipitaţii în general slabe, sub formă de ninsoare în zona montană şi mixte, la început local în nord, în est şi în centru, apoi izolat şi în partea de sud-est a teritoriului. Vântul va avea intensificări la munte, dar temporar şi în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în Moldova, Dobrogea, Muntenia şi vestul Olteniei, acolo unde vor fi rafale de 55-60 km/h. (Foto: antena3.ro)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3