Donaris 930 x 122

ninsori

ANM: PLOI, LAPOVIȚĂ, NINSORI ȘI VÂNT

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare prin care anunță precipitaţii mixte, ninsori la munte și intensificări ale vântului. Informarea este valabilă pentru întreaga țară, de mâine, 4 februarie, de la ora 2 noaptea, până vineri, 5 februarie, la ora 8.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Potrivit ANM, în intervalul menţionat temporar vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă şi ninsoare mâine dimineaţă, mai ales în regiunile vestice, nordice şi centrale, apoi şi în restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile, iar în special în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat se vor acumula cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 15-20 l/mp.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Vor exista perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60-70 km/h, şi va viscoli sau va spulbera zăpada, iar în restul teritoriului vitezele vor fi mai reduse (în general sub 50-55 km/h).

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineaţa temperaturile vor deveni preponderent negative.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3