930×122 CAPRA 5

anm

ANM: VIN PLOILE. VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: vin ploile. Vremea în următoarele două săptămâni. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (12-25 septembrie 2016) au fost date publicității astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș în cea mai mare parte a primei săptămâni de prognoză valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime de 28-30 de grade Celsius și a minimelor de 14-16 grade.

Excepție vor face zilele de 15 și 16 septembrie, atunci când, precizează ANM, se va consemna o scădere de aproximativ 4 grade, atât a temperaturilor diurne, cât și a celor nocturne.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

În a doua săptămână se va manifesta o tendință de scădere ușoară și treptată a regimului termic, astfel încât la sfârșitul intervalului se vor înregistra valori apropiate de mediile multianuale specifice datei: temperaturi maxime, în medie, de 22 de grade și minime de 11-12 grade.

Probabilitatea pentru ploi moderate cantitativ și pe arii extinse va fi ridicată în intervalul 18-21 septembrie, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Ulterior, însă, până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză, doar trecător și pe spații mici va mai ploua slab.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3