NOR CURIER 930X122

meteorologie

ANM: VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: Vremea în următoarele 2 săptămâni. 7-20 ianuarie 2019 este perioada în privința căreia Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

În ceea ce privește regiunea Muntenia, în primele două zile de prognoză (astăzi și mâine) vremea va fi rece, cu o medie regională a temperaturilor maxime în jurul a -2 grade, după care pe 9 și 10 ianuarie media acestora va crește ușor spre 2 grade.

Pe 11 și 12 ianuarie valorile termice maxime vor fi în jurul unei medii de 0 grade, apoi, până la sfârșitul intervalului, vor avea o tendință de creștere treptată, de la 2 către 4 grade.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie regională, între -7 și -3 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când valorile nocturne vor tinde spre o medie în jurul a -9 grade.

În zilele de 9 și 10 ianuarie vor fi precipitații, local moderate cantitativ pe 9 ianuarie, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar trecător, potrivit estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3