Donaris 930 x 122

lapoviță

ANM: VREMEA, SCHIMBARE RADICALĂ

ANM: Vremea, schimbare radicală. „Dacă ne referim la ziua de luni (n.r. – astăzi), vremea va rămâne destul de caldă, cu temperaturi de până la 14 grade Celsius în partea de sud a ţării.

Citiți și: Vremea a luat-o razna! Temperaturi de 16 grade în plină iarnă

Se înmulţesc, însă, precipitaţiile, ziua în partea de vest, nord şi centru şi spre seară în restul teritoriului. La munte se înmulţesc ninsorile. În partea de sud şi sud-est, adică în Muntenia, Oltenia, Dobrogea şi chiar și în jumătatea de sud a Moldovei sunt aşteptate ploi. De asemenea, pentru Banat, Maramureş, Transilvania și nordul Moldovei sunt prognozate ploi. De luni noapte, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Pe arii destul de extinse vor fi precipitaţii şi pe parcursul zilei de marţi. În vest, nord, centru şi la munte vor fi mai ales ninsori, dar slabe cantitativ, în timp ce în sud şi sud-est vor fi ploi pe parcursul zilei, iar noaptea pot apărea lapoviţe şi ninsori.

Citiți și: Cod portocaliu de ploi în Argeș!

Marţi sunt aşteptate maxime între 0 şi 8 grade şi minime miercuri dimineaţă între -9 şi 0 grade (….)”, declară pentru Mediafax Meda Andrei, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441