New Profesional Consult 930 x 122

lapoviță

ANM: VREMEA, SCHIMBARE RADICALĂ

ANM: Vremea, schimbare radicală. „Dacă ne referim la ziua de luni (n.r. – astăzi), vremea va rămâne destul de caldă, cu temperaturi de până la 14 grade Celsius în partea de sud a ţării.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Se înmulţesc, însă, precipitaţiile, ziua în partea de vest, nord şi centru şi spre seară în restul teritoriului. La munte se înmulţesc ninsorile. În partea de sud şi sud-est, adică în Muntenia, Oltenia, Dobrogea şi chiar și în jumătatea de sud a Moldovei sunt aşteptate ploi. De asemenea, pentru Banat, Maramureş, Transilvania și nordul Moldovei sunt prognozate ploi. De luni noapte, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Pe arii destul de extinse vor fi precipitaţii şi pe parcursul zilei de marţi. În vest, nord, centru şi la munte vor fi mai ales ninsori, dar slabe cantitativ, în timp ce în sud şi sud-est vor fi ploi pe parcursul zilei, iar noaptea pot apărea lapoviţe şi ninsori.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Marţi sunt aşteptate maxime între 0 şi 8 grade şi minime miercuri dimineaţă între -9 şi 0 grade (….)”, declară pentru Mediafax Meda Andrei, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90