930×122 CAPRA 5

antidrog

ANTIDROG ÎN ȘCOLI ȘI LICEE DIN ARGEȘ

În această săptămână Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș a organizat în diverse unităţi şcolare gimnaziale şi liceale „Ora antidrog altfel!”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul programului educațional „Școala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În funcţie de caracteristicile psihologice ale vârstei, de interesele şi aptitudinile adolescenţilor, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş s-au aflat alături de elevi prin derularea de activităţi de prevenire a consumului de droguri. S-au desfăşurat 5 activităţi de informare, educare şi prevenire la Colegiul Naţional ”I.C.Brătianu”, Colegiul Naţional “Alexandru Odobescu”, Şcoala Gimnazială “Negru Vodă” (toate trei din Piteşti) şi la Şcoala Gimnazială Vrăneşti (din comuna cu același nume).

Aproximativ 250 de elevi şi 30 de profesori din judeţul Argeş au fost informaţi cu privire la fenomenul drogurilor în timpul „Orei antidrog altfel!”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De asemenea, cu același prilej, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș a fost partener într-o competiție fotbalistică inițiată de Liceul “Ion Barbu” din Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90