New Profesional Consult 930 x 122

220

ANUNȚ DE LA FISC – DECLARAȚII DE VENIT

Având în vedere că miercuri, 25 mai 2016, este termenul limită pentru depunerea formularului 200 (declaraţia privind veniturile realizate în România), Administrația Județeană a Finanțelor Publice îi informează pe argeșeni că sunt categorii de contribuabili care odată cu formularul 200 trebuie să depună și alte documente.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

A.Formularul 220 (declaraţia privind venitul estimat/norma de venit)

Trebuie depus de către contribuabilii persoane fizice care:
-în anul 2015 au realizat pierderi

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

-au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal

-estimează, din motive obiective, că vor realiza venituri care diferă cu cel puţin 20% faţă de anul fiscal anterior.

Formularul 220 se depune în vederea stabilirii plăţilor anticipate cu titlu de impozit pentru anul 2016, precizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

B.Formularul 223 (declaraţia privind veniturile estimate pentru asocierile fără personalitate juridică şi entităţi supuse regimului transparenţei fiscale).

Trebuie depus în cazul asocierilor fără personalitate juridică și care sunt constituite între persoane fizice şi în cazul persoanelor fizice care obţin venituri dintr-o activitate desfăşurată într-o formă de organizare cu personalitate juridică (SPRL) constituită potrivit legii speciale şi care este supusă regimului transparenţei fiscale, care:

-în anul 2015 au realizat pierderi

-au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal

-estimează, din motive obiective, că vor realiza venituri care diferă cu cel puţin 20% faţă de anul fiscal anterior. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90