EcoMoto 930×122

Arges

ANUNȚ DE LA ISU ARGEȘ – SE CAUTĂ VOLUNTARI!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş se raliază proiectului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență intitulat „Salvator din pasiune”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Ieri, 10.05.2016, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din toată țara au început campania de înscriere şi recrutare a voluntarilor specializaţi în acordarea primului ajutor, descarcerare şi misiuni de stingere a incendiilor. Sunt disponibile câte 40 de locuri de voluntari instruiţi pentru fiecare inspectorat local. Perioada de recrutare şi înscriere pentru voluntarii ISU se va încheia vineri, 17 iunie 2016.

Cei interesați să devină voluntari vor parcurge un ciclu de pregătire în urma căruia vor putea participa la activităţile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să li se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani; să fie apt din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie; să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală şi acordul părinţilor/tutorelui legal (pentru persoanele care au vârsta de sub 18 ani).

Potrivit ISU Argeș, detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obţinute accesând site-ul Inspectoratului http://www.isuarges.ro/ sau la numărul de telefon 0248.217.400, interior 27011, sau 27003.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • darius spune:

    Angajatii ISU cu salarii si beneficii babane dau ordine si salvatorii voluntari sa moara ca prostii in prima linie. Ingenioasa treaba

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3