EcoMoto 930×122

lapoviță

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA ADMINISTRAȚIA DE METEOROLOGIE

Anunț de ultimă oră de la Administrația de Meteorologie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 10-23 decembrie 2018.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia (inclusiv județul Argeș), estimările arată că cele două săptămâni vor debuta cu o vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit, dar între 12 și 14 decembrie valorile termice, în scădere, se vor situa în jurul mediilor multianuale.

Pe parcursul primei săptâmâni vor fi temperaturi maxime de 3…6 grade și minime de -4…0 grade.

Citiți și: Cutremur într-o zonă mai puțin obișnuită!

Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate temperaturi în creștere, cu o probabilitate mare ca în special valorile diurne să se situeze peste cele climatologic specifice după mijlocul lunii decembrie.

Pe tot parcursul intervalului de referință, probabilitatea pentru precipitații (sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare) se va menține relativ ridicată, însă acestea vor avea caracter temporar și distribuție locală și vor fi în general slabe cantitativ, conform estimărilor de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90