New Profesional Consult 930 x 122

consiliul școlar

ANUNȚ OFICIAL ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Unitățile școlare din Mioveni sunt pregătite pentru începerea, pe 9 septembrie, a noului an școlar, 2019-2020, anunță Primăria orașului.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

La Primăria Mioveni a avut loc astăzi o şedinţă a Consiliului Şcolar, în cadrul căreia participanții au dezbătut probleme legate de începerea noului an şcolar.

La ședință au participat conducerea administraţiei locale, directorii instituţiilor de învăţământ din Mioveni, consilierul pe probleme de învăţământ din Primărie şi conducerea Clubului Copiilor Mioveni.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

„S-a constatat că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite pentru începerea anului şcolar şi că nu există probleme cu privire la asigurarea personalului didactic”, informează Primăria Mioveni.

Festivitățile oficiale de deschidere, pe 9 septembrie 2019, a noului an școlar în Mioveni vor începe în toate unitățile de învățământ din oraș la ora 9.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90