New Profesional Consult 930 x 122

glicemie

ANUNȚAȚI-VĂ PĂRINȚII ȘI BUNICII! GRATUIT DE ZIUA LOR

Mâine, 1 octombrie, în holul Policlinicii Spitalului Județean de Urgență din Pitești persoanele de vârsta a treia vor beneficia gratuit de testarea glicemiei și măsurarea funcțiilor vitale.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Acțiunea va avea loc între orele 10 și 12 cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, anunță Consiliul Județean Argeș.

De asemenea, tot mâine și cu aceeași ocazie primele 10 consultații de la cabinetele medicale din Spitalul Județean li se vor adresa, în afara programărilor, pensionarilor.

Citiți și: Trupă renumită, spectacol-surpriză la Pitești!

În plus, în organizarea Consiliului Județean, mâine, de la ora 19:30, în sala mare a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești se va desfășura un spectacol pentru vârstnici. Spectacolul va include muzică ușoară și populară și dans. Intrarea este liberă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache