EcoMoto 930×122

    bransamentapa

    Apă Canal reduce costurile de branşare şi racordare!

    SC Apă Canal 2000 Piteşti anunţă că începând de la 1 aprilie 2013 sistează efectuarea de lucrări de branşare sau racordare la sistemele publice de alimentare cu apă şi de colectare a apelor uzate de către orice altă societate comercială care până în prezent a beneficiat de agreerea sa. Serviciul respectiv este preluat de Apă Canal prin secţiile Operare Apă şi Operare Canalizare.

    Măsura a fost stabilită prin decizia Consiliului de Administraţie, pentru reducerea semnificativă a costurilor de branşare/racordare la reţelele publice de apă şi canalizare a viitorilor consumatori, pentru a veni în acest fel în sprijinul populaţiei.

    Costurile legate de emiterea avizelor de branşare/racordare, de proiectare şi de execuţie a branşamentelor şi racordurilor vor fi comunicate fiecărui solicitant cu ocazia depunerii cererii de branşare/racordare la Registratura S.C. Apă Canal 2000 SA Piteşti, situată pe bulevardul „IC.Brătianu”, nr. 24A, parter. Termenul de execuţie a lucrărilor este de maxim 30 de zile de la depunerea cererii, dacă nu există cauze obiective legate de condiţiile tehnice de realizare, în funcţie de amplasamentul consumatorului.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90