New Profesional Consult 930 x 122

    lacul-vidraru

    Apă doar cât în Vidraru

    Datele furnizate de Administraţia Bazinală a Apelor Argeş Vedea arată că în toate lacurile de acumulare din judeţul nostru nu mai este în prezent decât un volum de apă aproape egal cu capacitatea totală a barajului de la Vidraru. Cu toate acestea, alimentarea cu apa a judetului nu este pusa in pericol.

    Astfel, în toate barajele este un volum de apă de 486 milioane mc, ceea ce reprezintă un grad de umplere de 69 % (capacitatea barajului Vidraru este de circa 450 milioane metri cubi).

    Din cauza secetei, în Barajul Vidraru este un volum de apă de 343 milioane mc (76%).

    În lacul Budesa, gradul de umplere este de aproape 94%, iar în acumularea Râuşor de pe Râul Târgului avem 42,9 milioane metri cubi de apă (82%).

    „Volumele de apă existente la începutul lunii septembrie 2012 în aceste lacuri de acumulare permit Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea asigurarea fără restricţii a apei pentru populaţa din Piteşti, Bucureşti, Curtea de Argeş, Câmpulung, Mioveni) şi industriei (OMV Arpechim şi Uzina Dacia).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90