Donaris 930 x 122

picnic

Apare o nouă zonă de picnic în Argeş. Află unde!

În momentul de faţă, în judeţul Argeş există doar o singură zonă de picnic, cea amenajată, cu mai multe luni în urmă, în Arefu, la intrarea pe Transfăgărăşan. Prefectul Cristian Soare a anunţat astăzi că în curând în Argeş va fi deschisă o nouă astfel de zonă.

Este vorba de o zonă de picnic ce va fi amenajată pe acelaşi amplasament pe care a avut loc târgul de Sfânta Maria, la ieşirea din Curtea de Argeş spre Valea Iaşului. Proiectul aparține autorităţilor din Valea Iaşului şi Curtea de Argeş. Cristian Soare precizează că noua zonă de picnic va fi deschisă în cel mult o lună.

Prefectul adaugă că sunt și alte localităţi în care se fac demersuri pentru identificarea unor terenuri pe care să fie amenajate locuri speciale pentru picnic. În cauză sunt Mioveni, Dârmăneşti, Bascov, Albeştii de Argeş, Stoeneşti, Tigveni şi Muşăteşti. Soare le cere și primarilor unor localităţi cu trafic important de turişti, precum Arefu, Rucăr, Dâmbovicioara şi Lereşti, să facă demersuri similare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90