pizzeria sapori  930 122

ziare

Update! Apare un nou saptamanal in Arges

O noua publicatie apare pe piata media si asa foarte aglomerata din Arges. Este vorba de un saptamanal ale carui baze sunt puse experimentata jurnalista Gratiela Bazoi. Redactor sef al publicatiei va fi Madalin Popa, cel care si-a revenit cu bine dintr-o operatie pe cord efectuata la Cluj, in urma unui infarct.

 

Noua publicatie se va numi „Gherila Urbana”, se va axa pe stiri, reportaje si anchete din Pitesti si alte orase ale judetului Arges. Echipa redactionala a fost deja constituita.

Astfel, saptamanalul fondat de Gratiela Bazoi va fi condus de Madalin Popa care va fi ajutat in munca sa de nume mai vechi sau mai noi in presa argeseana. Este vorba de Andreea Apolozan, Danuta Bunea, Ema Pirciu si Florin Necula.

Seniori editori vor fi Aurel Sibiceanu, Dumitru Augustin Doman si Dan Badea de la „Curentul”. Redactorul sef Madalin Popa este unul dintre cei mai vechi jurnalisti din Arges. El a mai pus bazele unui site stiri din judet (www.pitesteanul.ro) si unei reviste cu profil rural („Viata satului”).

Publicatia este editata de firma SC Press and Private Investigations al carei actionar unic este Gratiela Bazoi. Motto-ul saptamanalului va fi „Saptamanal de informatii cu valoare adaugata”.

Pe piata din Arges sunt numeroase publicatii cu profil de saptamanal. Amintim aici „Ancheta”, „Jurnal de Arges”, „Opinii Libere”, „Esential”, „Universul Argesean”, „Atitudine in Arges”, „Atac”. Iata ca mai este loc sub soare pentru o noua aparitie editoriala intr-un an preelectoral in care se aseaza si in media, fie ca vrem sau nu sa o recunoastem, taberele din punct de vedere al preferintelor politice. Ii uram succes!

Kaia 555×222
570×90 MAIA