EcoMoto 930×122

cartier

APEL CĂTRE PRIMĂRIE: „SCĂPAȚI-NE DE MAIDANEZI!” LA TINE ÎN CARTIER MAI SUNT?

Cornel Ionică, viceprimarul care a preluat și atribuțiile funcției de primar, a anunțat recent că municipalitatea vrea ca până la debutul ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor (care se va desfășura între 24 și 26 aprilie) pe străzile din Pitești să nu mai existe câini vagabonzi: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/peste-5-000-de-caini-stransi-de-pe-strazile-pitestiului/.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Ca pentru a veni în ajutorul Primăriei, piteștenii informează municipalitatea în care zone din oraș încă mai sunt maidanezi.

În seizări online trimise pe adresa www.domnuleprimar.ro, cetățenii solicită venirea serviciului de ecarisaj în diferite zone, ca de pildă străzile Exercițiu, Teilor, Mărășești, Eugen Lovinescu, Trivale și Râurilor, în zona parcului Ștrand și în preajma Școlii Generale nr. 13 din cartierul Trivale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Scăpați-ne de maidanezi! Aceasta este cererea imperativă a piteștenilor care au formulat plângeri în acest sens către conducerea Primăriei.

Amintim că, potrivit lui Cornel Ionică, din noiembrie 2013 și până zilele trecute de pe străzile Piteștiului au fost ridicați peste 5.000 de câini fără stăpân. Conform aceleiași surse, pe străzi ar mai fi în jur de 300 de maidanezi.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • elina spune:

    nu doar maidanezi , mai nou s au inmultit pisicile in trivale , binenteles cu ajutorul obsedatilor !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90