Eurial 930 x 122

cartier

APEL CĂTRE PRIMĂRIE: „SCĂPAȚI-NE DE MAIDANEZI!” LA TINE ÎN CARTIER MAI SUNT?

Cornel Ionică, viceprimarul care a preluat și atribuțiile funcției de primar, a anunțat recent că municipalitatea vrea ca până la debutul ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor (care se va desfășura între 24 și 26 aprilie) pe străzile din Pitești să nu mai existe câini vagabonzi: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/peste-5-000-de-caini-stransi-de-pe-strazile-pitestiului/.

Citiți și: Pitești. Un magazin surprinzător se va deschide în Centru. Este renumit în toată lumea

Ca pentru a veni în ajutorul Primăriei, piteștenii informează municipalitatea în care zone din oraș încă mai sunt maidanezi.

În seizări online trimise pe adresa www.domnuleprimar.ro, cetățenii solicită venirea serviciului de ecarisaj în diferite zone, ca de pildă străzile Exercițiu, Teilor, Mărășești, Eugen Lovinescu, Trivale și Râurilor, în zona parcului Ștrand și în preajma Școlii Generale nr. 13 din cartierul Trivale.

Citiți și: Dramă în Pitești, acum: Cum a murit la doar 47 de ani, lângă Lidl!

Scăpați-ne de maidanezi! Aceasta este cererea imperativă a piteștenilor care au formulat plângeri în acest sens către conducerea Primăriei.

Amintim că, potrivit lui Cornel Ionică, din noiembrie 2013 și până zilele trecute de pe străzile Piteștiului au fost ridicați peste 5.000 de câini fără stăpân. Conform aceleiași surse, pe străzi ar mai fi în jur de 300 de maidanezi.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3