NOR CURIER 930X122

auto

APEL INSISTENT ÎN PITEȘTI: „VREM TOALETE!”

Apel insistent în Pitești: „Vrem toalete!”. V-am semnalat recent că aspiranţii la obținerea permisului de conducere auto reclamă insistent, pe bună dreptate, lipsa toaletelor în zona din Pitești din care se pleacă pe traseu pentru proba practică, respectiv în zona stadionului „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Una dintre reclamații a fost formulată pe adresa Primăriei Pitești, instituție care oferă acum un răspuns.

„Având în vedere că proba practică a examenului auto se organizează de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, serviciu subordonat Instituţiei Prefectului Argeş, considerăm că tot acesta trebuie să ia măsuri şi pentru asigurarea unei toalete ecologice care să deservească persoanele care participă la examen.”, răspunde Primăria.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Problema este veche și ni se pare sfidător și rușinos că autoritățile nu vor sau nu sunt în stare să o rezolve.

„Pentru cei care susţin examenul auto – proba de oraş nu există nici măcar o toaletă în zonă, sus la stadion. Vrem toalete în zona respectivă!”, se arăta în sesizarea transmisă Primăriei Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3