Donaris 930 x 122

    apple-vs-samsung1

    Apple şi Samgung, din nou în proces

    Giganţii Apple şi Samsung Electronics ajung din nou în faţa instanţei de judecată. De această dată, cei doi competitori se acuză de o altă încălcare a patentelor pentru smartphone-uri şi tablete PC în cadrul unui proces de la un tribunal din California. Procesul, declanşat anul trecut, se referă la tehnologii folosite la smartphone-urile mai noi fabricate de ambele companii, precum Galaxy S III al Samsung şi iPhone 5 al Apple.

    Astfel, Apple s-a referit la smartphone-urile Galaxy Note şi la tablete ale Samsung, în timp ce compania sud-coreeană susţine că toate generaţiile de iPhone şi iPad încalcă cel puţin trei patente, potrivit documentelor depuse de companii.

    O judecătoare americancă a respins în ianuarie o solicitare Apple pentru acordarea unei despăgubiri suplimentare, pe lângă cele în valoare de 1,5 miliarde de dolari obţinute în august anul trecut în primul proces de încălcare a patentelor dintre cele două companii, la un tribunal din San Jose.

    În acel proces, Samsung a fost găsită vinovată de încălcarea a şase patente pentru aparate mobile ale Apple.

    Sursa: zf.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3