NOR CURIER 930X122

ajofm

APROAPE 1.000 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ

În urmă cu puțin timp Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a dat publicității statistica săptămânală la zi a joburilor vacante în Argeș, statistică realizată în baza informațiilor primite de la agenții economici.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Conform sursei citate, la această oră în întreg județul sunt disponibile 934 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre ele, 515, sunt în domeniul confecțiilor. Printre altele, la firmele din industrie sunt vacante doar 59 de joburi, în transporturi 43, în construcții 30, iar în hoteluri și restaurante numai 15.

Precizăm că lista completă și cu informații detaliate despre locurile de muncă vacante poate fi consultată la sediul AJOFM Argeș, sediu situat în Pitești, pe strada Republicii, la numărul 11, dar și pe site-ul instituției, la adresa www.arges.anofm.ro, la secțiunea “locuri de muncă vacante”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3