NOR CURIER 930X122

    alegeri

    Aproape 150.000 de alegători la Piteşti

    Iosiv Cerbureanu, secretarul municipiului Piteşti, a anunţat că numărul total de alegători din oraş care au dreptul de a participa la scrutinul de duminică pentru desemnarea parlamentarilor este de aproape 150.000. De asemenea, Iosiv Cerbureanu a făcut precizări şi privind distribuţia acestora pe colegii.

    „În colegiul 7, sau Centru, sunt cei mai mulţi alegători, respectiv 58.929. În colegiul 8, adică Piteşti Sud, sunt 39.484 alegători. Iar în colegiul numărul 9, deci Piteşti Nord, sunt 51.620 de alegători.

    Este vorba de cele trei colegii de Camera Deputaţilor care au fost stabilite pentru municipiul nostru”, a spus Iosiv Cerbureanu.

    Tot la Piteşti va mai fi ales şi un senator (colegiul său reunind toate colegiile de deputaţi de Piteşti).

    La nivel judetean sunt inregistrati circa 544.000 de alegatori, adica tot cam la fel ca in perioada de desfasurare a referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu in iulie.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90