930×122 CAPRA 5

arab

ARAB CERCETAT ÎN PITEȘTI PENTRU SEX CU MINORE

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au făcut cinci percheziţii domiciliare în Pitești pentru documentarea activității infracționale a unui cetăţean arab, bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore. Bărbatul are 58 de ani.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Din cercetări a reieşit că din anul 2013 cetățeanul arab, prin intermediul unor anunţuri postate în presa locală care făceau referire la angajarea unei menajere, ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 10 cartele telefonice, 1 DVR, 16 telefoane mobile, 2 laptopuri, 2 tablete, 9 casete video, 2 CD-uri, 1 aparat foto, 1 card de memorie şi mai multe înscrisuri.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3