New Profesional Consult 930 x 122

arcade

ARCADE CU LALELE ELECTRICE PE STRADA MARE

Piteștenii care au trecut ieri pe Strada Mare din centrul orașului au fost martorii transformării acestuia special pentru Simfonia Lalelelor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Lucrători ai Serviciului de Iluminat Public al Primăriei au montat arcade din metal, arcade pe care au pus instalaţii electrice ornamentale sub formă de lalele. „Tunelul” se întinde de la Primărie până în dreptul Hotelului Muntenia. Aseară „tunelul” de lumini a putut fi admirat pentru prima dată în toată splendoarea sa.

Arcadele din metal sunt, de fapt, aceleași care au fost folosite, tot între Primărie și Hotelul Muntenia, și în perioada sărbătorilor de iarna trecută. Remarcăm că impactul vizual al lalelelor ornamentale este mai redus decât al șiragurilor de beculețe din timpul Crăciunului, extrem de apreciate de piteșteni și nu numai.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Amintim că ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor se va desfășura weekend-ul viitor, între 24 și 26 aprilie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90