930 x122 grota rece

    ARD.001

    ARD a făcut şedinţă să-i acuze pe „ceilalţi”

    Cu 35 de minute întârziere faţă de ora anunţată pentru deschiderea unei conferinţe de presă pe tema situaţiei de la petrochimia Piteşti, vineri, 23 noiembrie, într-o sală cochetă a Universităţii Constantin Brâncoveanu şi-a făcut apariţia senatorul PDL Mircea Andrei. Nu singur, ci însoţit de ceilalţi candidaţi ai ARD pentru Parlament din Piteşti (Ana Stan, Cătălin Teodorescu şi Cătălin Bulf), plus Valentin Petre, lucrător pe platforma Arpechim.

    În sala cu pricina era însă şi „asistenţă”, chipurile oameni simpli care fuseseră invitaţi la o conferinţă-dezbatere privind problemele grave cu care se confruntă petrochimia. Senatorul şi-a motivat întârzierea prin faptul că la această dezbatere – apolitică, cică, doar de aceea a fost ales locul respectiv – erau aşteptaţi şi reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene din Argeş, dar şi cei 13 parlamentari de Argeş.

    Care, evident, nu au dat curs unei asemenea iniţiative, aşa că „depolitizarea” nu a durat mult. „Am sperat că parlamentarii de Argeş şi administraţia USL vor susţine Arpechimul. Iată că nu le pasă. Este demn de semnalat faptul că decizia privind activele de la petrochimie a fost luată la scurt timp după ce USL a ajuns la putere.

    Este o acţiune premeditată, un jaf de proporţii naţionale”, a spus Mircea Andrei care a mai precizat că ARD va continua demersul său de strângere de semnături pentru ca rafinăria Arpechim să fie preluată de stat de la OMV Petrom.

    „Felicitări, domnule Andrei! Mi s-a ars pe foc şi mâncarea de bucurie când am auzit de iniţiativa dumneavoastră!”, s-a auzit vocea unei femei din asistenţă care apoi, la finalul şedinţei, s-a arătat nedumerită: „Şi? Se face ceva? Că eu nu am înţeles nimic…”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3