NOR CURIER 930X122

isa_muresan2

Are o relaţie cu un cunoscut pilot de raliuri!

Se iubeşte cu unul dintre cei mai titraţi piloţi de raliuri din ţară. La bursa zvonurilor au apărut informaţii conform cărora o blondină sexy din Arad este actuala iubită a câştigătorului unor numeroase trofee la competiţiile interne, dar şi internaţionale de raliu.

Vali Porcişteanu are o nouă iubită? Este întrebarea care se pune după ce anumite surse dezvăluie că pilotul se iubeşte de puţin timp cu Isa Mureşan, o blondă sexy din Arad. Fata a postat pe pagina sa personală de Facebook o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de raliu, însă nu are specificat şi faptul că s-ar afla într-o relaţie cu Porcişteanu, deşi anumite persoane demne de încredere au confirmat acest lucru.

Precizăm că au existat zvonuri cum că pilotul de raliu s-ar fi iubit şi cu artista Alessia. Vali Porcișteanu a negat, însă, afirmând că sunt doar cunoştinţe vechi şi că au proiecte comune, acesta fiind şi motivul pentru care au fost văzuţi atât de mult timp împreună prin ţară. Gurile rele au infirmat, continuând să comenteze că cei doi ar fi avut o relaţie de iubire în secret.isa_muresan

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90