EcoMoto 930×122

arest

ARESTUL PREVENTIV ARGEȘ, RENOVAT

Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș, situat pe strada Victoriei din Pitești, va fi renovat. Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 20.000 de lei fără TVA.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Până joi, 16 iunie 2016, la ora 12, Poliția argeșeană va primi oferte, urmând ca ulterior să fie desemnată firma constructoare. Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut. Lucrările ar urma să dureze maxim 15 zile lucrătoare.

Printre altele, va fi montată tablă de tip țiglă, vor fi reparați, tencuiți și zugrăviți pereții, vor fi puse faianță și gresie nouă, vor fi montate noi burlane, o ușă PVC cu geam termopan mat și uși din lemn. De asemenea, va fi montat un nou vas de WC, iar conductele de canalizare vor fi mascate cu panouri rigips.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Reparațiile se înscriu într-un program național care se derulează după ce mai multe VIP-uri, ca de exemplu Elena Udrea, au reclamat vehement condițiile necorespunzătoare de care au parte arestații preventiv.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3