Donaris 930 x 122

    candel

    Argeșenii decedați în Muntenegru, repatriați

    Trupurile neînsuflețite ale celor 18 români decedați în accidentul rutier din Muntenegru au fost repatriate în această seară.

    Printre cei morți se numără și 5 argeșeni: Nicolae Derviș, Ion Marinescu, soții Traian și Mariana Mateescu (ghidul excursiei), toți patru din Curtea de Argeș, și Gherghina Buidan, din Pitești.

    Sicriele, sigilate, au fost coborâte din avionul care le-a adus din Podgorica, iar acum pe Aeroportul Militar Otopeni are loc o slujbă religioasă în memoria celor dispăruți. La ceremonie participă și primul-ministru Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, ministrul Apărării, Mircea Dușa, și ministrul de Interne, Radu Stroe. Ulterior, sicriele vor fi duse la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, acolo unde așteaptă rudele victimelor, pentru identificare.

    Tot astăzi au fost aduși în țară și răniții. Aceștia au fost internați în patru spitale din București: Universitar, Floreasca, Elias și Bagdasar Arseni.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3