New Profesional Consult 930 x 122

accident

(UPDATE) ARGEȘ: ACCIDENT CU VICTIME

UPDATE (ORA 12:55): Cauza accidentului, informează Poliția Județeană, este neacordarea de prioritate. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

O șoferiță de 22 de ani din Dolj, care conducea un autoturism Ford pe DC 83, din direcţia Valea Stânii către Davideşti, la intersecția cu DN 73D, nu i-ar fi acordat prioritate de trecere unui șofer al unui autoturism Dacia care venea din dreapta pe DN 73D, din direcţia Mioveni spre Ţiţeşti. 

Autoturismul Dacia era condus de un bărbat de 64 de ani din comuna argeșeană Dârmănești. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Cele două mașini au intrat în coliziune. 

Conform Poliției, șoferul autoturismului Dacia are un traumatism la cotul stâng, dar a refuzat să fie transportat la spital. Și pasagera din dreapta față din Ford (o femeie de 60 de ani din Dolj), a fost ușor rănită. Diagnostic preliminar: traumatism la brațul drept.

Argeș: Accident cu victime. Două autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație care s-a produs cu puține minute în urmă pe raza comunei Țițești.

Potrivit primelor informații, informații care ne sunt furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul s-ar fi soldat cu două persoane rănite.

La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu detalii. (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3